funcamps outdoor logo

Välkommen till Funcamps Multisports Dagläger

Vad planerar er kommun för Sommarlovskul? Sommarlovsaktiviteter 2016? Kommuner, föreningar och organisationer i Skåne erbjuds möjligheten att boka en dag med Funcamp eller en hel veckas sommardagläger.

När ska vi komma och besöka er stad? Prova på bland annat Sumobrottning, Human Football, Wobbly Ladder, Bungy Run, Equalizer och Shoot Out.   Funcamps organiserar allt efter era önskemål. Begär offert! Planera redan nu för sommardagläger 2016!

Specialerbjudande till föreningar: ta hand om hela eller delar av arrangemanget och tjäna pengar till klubbkassan!

Funcamps arrangerar i samarbete med lokala idrottsföreningar sommardagläger i Skåne som är utarbetade för att bygga upp barnens laganda och kreativitet samtidigt som barnen träffar nya vänner. Förhoppningsvis väcks ett idrottsintresse som varar hela året, även efter lägret är slut!

Funcamps startade 2007 med dagläger för barn mellan 6-12 år och har genom samarbete med Aktiv Ungdom och lokala idrottsföreningar framarbetat unika och spännande veckor fulla av aktiviteter.

funcamp trelleborg,sommarläger, sommarkollo, barnkollo, skollovskollo and sommarläger

Funcamps är ett veckolångt program som hålls i sommarmånaderna juni - augusti. Lägren fokuserar på utvecklingen av barns samarbete och förmågor, och vi hoppas kunna väcka barnens intresse för liknande sportaktiviteter i omkretsen. Vi vill få ut det bästa i varje barn, oavsett om barnet anser sig dålig på någon aktivitet eller inte.

Veckan är fylld med stimulerande aktiviteter, lärorika samarbetsövningar och lekar med lagkänsla. Med hjälp av specialanpassad utrustning får barnen leka, men samtidigt träna sig i samarbete och utvecklas individuellt. I och med samarbetet med lokala idrottsföreningar som t ex Trelleborg HBK och GIF Nike i Lomma så introduceras också barnen i sporter såsom handboll, fotboll etc.


 Varje år vill vi erbjuda er föräldrar att delta under föräldrareftermiddagen - där ni ges en chans att tävla mot era barn. Detta har alltid varit mycket populärt både för föräldrarna som för barnen.sommarkollo, barnkollo, skollovskollo and sommarläger

För mer information och tider för Trelleborg, klicka här.

Fun Camp Day
IMG_1347_800x600_2
dscf1
funcamp dec 2
funcamps 20110711 002
fw
img_1003
img_1044
img_1117
img_1142
img_1241
img_1254
img_1434
img_1478
p6230039
untitled

Funcamps News

Hyra Hoppborg

Hyr hoppborgar med www.Funevents.se Funevents hyr ut hopptorn för alla slags tillfällen: Barnkalas, fester, team building dagar, företagsfester och andra evenemang och events. Vi har olika utformningar och storlekar att tillgå. Hopptornen är anpassade för både inomhus och utomhus - både för barn och vuxna. Varför inte organisera en annorlunda teambuilding dag för ert företag? Vi kan ordna det mesta!

Fun Events, Hyr uth Hoppborg/events Personal