Välkommen till Funcamps Multisports Dagläger

Sommarlovskul vecka 26 i Trelleborg

 Barn i åldern 6-12 år är välkomna till sommarlovskul på Köpinges konstgräsplan med utomhusaktiviteter, hoppborgar, pyssel, sport och lekar! Prova på bland annat djungelhinderbana, gladiatorer, human football, wobbly ladder, shoot out, pyssel och dans. Arrangeras av Aktiv Ungdom i samarbete med Trelleborgs kommun.

Datum: 
tisdag 23 juni - onsdag 24 juni
och
 
 torsdag 25 juni - fredag 26 juni
 
klockan 9-12.
 
Föranmälan registreras senast 15 juni på www.aktivungdom.se/forening/trelleborg.
Frågor besvaras av Aktiv Ungdom, 0707-681086, och på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Kostnadsfritt och begränsat antal platser.Ta med eget mellanmål.

Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer för att minska risk för smittspridning.

Funcamps arrangerar i samarbete med lokala föreningar sommardagläger i Skåne som är utarbetade för att bygga upp barnens laganda och kreativitet samtidigt som barnen träffar nya vänner. Förhoppningsvis väcks ett fritidsintresse  som varar hela året, även efter lägret är slut! All utrustning är EU-certifierad och fullt försäkrad. Ansvariga ledare finns för alla grupper.

Välkommen till Funcamps Multisports Dagläger

Funcamps är ett veckolångt program som hålls i sommarmånaderna juni - augusti. Lägren fokuserar på utvecklingen av barns samarbete och förmågor, och vi hoppas kunna väcka barnens intresse för liknande sportaktiviteter i omkretsen. Vi vill få ut det bästa i varje barn, oavsett om barnet anser sig dålig på någon aktivitet eller inte.

HYR HOPPBORGAR PÅ FUNEVENTS.SE

ANNONS

Funevents Funevents hyr ut hoppborg för alla slags tillfällen: Barnkalas, fester, team building dagar, företagsfester och andra evenemang och events. Hopptornen är anpassade för både inomhus och utomhus - både för barn och vuxna.  Vi kan ordna det mesta!

GÅ TILL FUNEVENTS.SE

HYR HOPPBORG PÅ FUNEVENTS.SE

TÄVLA MOT ERA BARN

Varje år vill vi erbjuda er föräldrar att delta under föräldrareftermiddagen - där ni ges en chans att tävla mot era barn. Detta har alltid varit mycket populärt både för föräldrarna som för barnen. Veckan är fylld med stimulerande aktiviteter, lärorika samarbetsövningar och lekar med lagkänsla. Med hjälp av specialanpassad utrustning får barnen leka, men samtidigt träna sig i samarbete och utvecklas individuellt. I och med samarbetet med lokala idrottsföreningar som t ex Trelleborg HBK och GIF Nike i Lomma så introduceras också barnen i sporter såsom handboll, fotboll etc.

Specialerbjudande till föreningar:

Ta hand om hela eller delar av arrangemanget och tjäna pengar till klubbkassan! Funcamps arrangerar i samarbete med lokala idrottsföreningar sommardagläger i Skåne som är utarbetade för att bygga upp barnens laganda och kreativitet samtidigt som barnen träffar nya vänner. Förhoppningsvis väcks ett idrottsintresse som varar hela året, även efter lägret är slut!

 

 

Running through the ball

Funcamps startade 2007 med dagläger för barn mellan 6-12 år och har genom samarbete med Aktiv Ungdom och lokala idrottsföreningar framarbetat unika och spännande veckor fulla av aktiviteter.

Vattenfyllda fotballsplan

Ystad

Sommarcamp

Ystad

Shoot Out Hoppborg

Utrustning