Välkommen till Funcamps Multisports Dagläger

FUNCAMPS

Barnen är indelade i grupper med jämngamla barn.

Detta är helt klart det mest praktiska när man ska organisera en mängd olika kreativa, och fysiska aktiviteter. Barn ber ofta om att få vara i samma grupp som deras bror/syster/kompis. Detta är inga problem såvida de är i något sånär samma ålder. Eftersom vissa av våra program är fysiskt krävande så är det inte rekommenderat att ha barn i olika åldrar i samma grupp. Detta är ingenting Ni behöver oroa Er för då detta system är beprövat och testat och väl fungerande. De olika momenten är 45 minuter långa och varje barn kommer att ha möjlighet att medverka i alla olika aktiviteter under veckan.

Lunch

Lunchen varar i 30 minuter och även här kommer alla ledarna att medverka. Ditt barn bör ta med sig egen lunch och dryck till varje dag!

Aktivitet

Aktiviteterna slutar 15.40 och barnen kommer här att bli meddelade om nästa dags moment. Klockan 16 slutar lägret för dagen. Av säkerhetsskäl så kommer ledarna att följa barnen till en samlingspunkt varje eftermiddag där föräldrarna hämtar dem.

Kompisar

Om Ditt barn ska gå på lägret utan att känna någon sedan tidigare, så oroa Er inte. Vår personal kommer att presentera Ert barn för nya kompisar den första dagen då vi har aktiviteter för att bryta isen.

Väder & Kläder

Om det är väldigt varmt, ge Ert barn mycket dryck, solhatt eller liknande och smörj in barnet med solkräm. Om vädret är dåligt, var vänlig och se till så att Ert barn har med sig regnkläder att ha på sig på lägret.
Vi rekommenderar att barnet klär sig i oömma kläder och gymnastikskor.

Om du saknar någon information eller bara vill ge oss feedback, var god kontakta oss.

VÅR PERSONAL

TRIVSEL

På Funcamps läger så är Ert barns trivsel vår största prioritet. Vi kombinerar strukturerade och utvecklande moment, med lekar och det roliga som hör samman med ett sommarläger. På Funcamps strävar vi efter att bidra till Ert barns utveckling.

SPÄNNING

Vi är stolta över vår barnvänliga och professionella personal som är tränade i att tillmötesgå alla våra deltagares behov på bästa sätt. Tyngdpunkten på våra läger ligger i att alla ska få känna sig välkomna och delta i allt. Vårt dagliga program är utvecklat till att kunna ge spänning, kul och variation varje dag.

LEDARE

På Funcamps väljer vi våra lägerledare för deras ledarkvaliteter, organisatoriska egenskaper, sommarläger erfarenhet och entusiasm. Alla våra lägerledare har tidigare arbetat eller arbetar som lärare eller sportinstruktörer. De är dedikerade och motiverade till att se till så att alla våra lägerdeltagare får en positiv upplevelse.

Vi är stolta över vår professionellt tränade personal, som är dedikerade till sitt arbete på Funcamps. Vår personal är en kombination av lärare, sportinstruktörer, och ungdomar aktiva inom olika sportrörelser. Nyanställda är utvalda efter diverse intervjuer. Alla nyanställda erhåller träning innan de börjar arbeta i våra läger. Vår personal uppmuntrar varje lägerdeltagare att delta i så mycket som möjligt, och därför ser till så att alla barn får ut maximalt av daglägret.